Blicko.ba - Info portal!

 
 • Registracija
  *
  *
  *
  *
  *
  Fields marked with an asterisk (*) are required.

Sport

Ostalo

Džumhur osvojio turnir bez izgubljenog seta, napredovao za 18 pozicija na ATP listi

Damir Džumhur je odigrao jedan od najboljih turnira u karijeri, na ATP challengeru u Santa Domingu (Dominikanska Republika, 50 hiljada dolara). Naš najbolji teniser nije izgubio niti jedan set i osvojio je trofej pobjednika u prvom turniru koji se igra u historiji Dominikanske Republike.

 

Fudbal

Čelik, Sarajevo, Sloboda i Željezničar najveći dužnici

Čelik, Sarajevo, Sloboda i Željezničar najveći su dužnici među fudbalskim klubovima kada je riječ o neplaćenim porezima i kamatama na njihove glavnice, objavila je jučer Porezna uprava Federacije Bosne i Hercegovine.

 

Ostalo

Najbolji teniser svijeta: Novak Đoković ušao u američke udžbenike

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković našao se u udžbeniku "Socijalna psihologija", koji koriste studenti na američkim univerzitetima.

U novom izdanju "Socijalne psihologije", koje su kao autori potpisali Eliot R. Smit, Dijana M. Meki i Heter M. Klejpul pominje se najbolji teniser svijeta. On se našao na stranama 67 i 68.

   

Košarka

Jusuf Nurkić nastupa na All-Star Weekendu

Bosna i Hercegovina će imati svog predstavnika na All-Staru vikendu NBA lige i to prvi put u svojoj historiji.

Naime, Jusuf Nurkić će učestvovati u Rising Stars Challengeu gdje će zamijeniti povrijeđenog Stevena Adamsa iz Oklahome koji je otkazao svoj dolazak.

 

Fudbal

Ćiro Blažević: Nikada nisam patio kao sada

Najstariji nogometni trener, koji nakon odlaska iz Zadra iščekuje novi angažman, u odličnoj kondiciji dočekuje 80. rođendan, no ipak mu nije do slavlja nego do plakanja – jer je zabrinut za zdravlje supruge Zdenke (72), koju njeguje nakon operacije kičme, piše gloria.hr..

 

Fudbal

Fournier: Zlatan Ibrahimović sudije vrijeđa na engleskom i italijanskom jeziku

Trener Lyona Hubert Fournier optužio je Zlatana Ibrahimovića da često vrijeđa francuske sudije, no oni ga ne razumiju jer zvijezda PSG-a to radi na engleskom ili italijanskom jeziku.

   
Baner

Anketa

Uspomene su Vam najdraže kao: