Blicko.ba - Info portal!

 
 • Registracija
  *
  *
  *
  *
  *
  Fields marked with an asterisk (*) are required.

Vijesti

Crna hronika

TRAGEDIJA NA HADŽU Oko 220 poginulih u stampedu, 400 povrijeđeno

11:10 Prema najnovijim informacijama najmanje 220 ljudi poginulo je u stampedu hodočasnika u četvrtak u Mini, u blizini Meke, prenosi France 24

10:38 Najmanje 150 osoba je poginulo, a oko 400 je ranjeno tokom tokom stampeda u dolini Mina tokom obreda kamenovanja šejtana, javlja CNN.

 

Crna hronika

SARAJEVO U masovnoj tuči ranjen mladić, osam osoba uhapšeno

U ulici Franca Lehara, u sarajevskom naselju Marijin Dvor jutros pola sata nakon ponoći došlo je do tuče i do pucnjave u kojoj je ranjena jedna osoba, potvrđeno je za "Avazov" portal iz MUP-a KS.

 

BiH

Više od milion hadžija klanjalo dženazu Zeničanki Džemili Memagić

Hadžinica Džemila Memagić (1945.) iz Zenice jučer je preminula u Mekki. Dženazu joj je klanjalo više od milion hadžija u haremu Kabe iza akšam-namaza,

   

BiH

Čović: Rješenje izbjegličke krize nije u podizanju ograda

Dragan Čović, predsjedavajući Predsjedništva BiH, krajem ove sedmice putuje u višednevnu posjetu Njujorku, gdje će predvoditi delegaciju BiH na 70. zasjedanju Generalne skupštine UN-a.

 

Zanimljivosti

Evo zašto je ispiranje lica kiselom vodom dobro za lice

Za ovaj jednostavan, no neobičan savjet još nismo čule! Žene u Japanu i Koreji, koje su poznate po tome da jako puno pažnje posvećuju izgledu svoje kože, koriste ovaj trik za ljepotu koji navodno na više načina pozitivno utječe na izgled, izvještava In Style.

 

Zanimljivosti

Ovih pet navika jednako su loše kao pušenje

Mnogi od nas ne puše i misle kako je to znak zdravog života, ali istovremeno zanemarujemo ostale, naoko bezopasne, navike koje štete našem zdravlju u istoj mjeri kao što to radi i pušenje. Razlika je samo u "mehanizmu" dugoročnog utjecaja na tijelo i organizam.

   
Baner

Anketa

Uspomene su Vam najdraže kao: