Blicko.ba - Info portal!

 
 • Registracija
  *
  *
  *
  *
  *
  Fields marked with an asterisk (*) are required.

Vijesti

BiH

DOBITAK ZBOG KOJEG BALKAN NIJE SPAVAO Mostarac na kladionici sinoć dobio 104 hiljade maraka

Jednom Mostarcu su se sinoć kasno svi snovi ispunili.

Naime, ovaj sretnik, ali i znalac je jučer u kladionici odigrao 19 parova i svih 19 pogodio i sada je bogatiji za 100-njak hiljada maraka, tačnije 104.102,74 KM.

 

Zanimljivosti

TUŽNA ŽIVOTNA PRIČA I TRAGEDIJA KRIJE SE IZA PJESME DINE MERLINA: Pogledajte o čemu se zapravo radi…

Emka Huseinbegović bila je supruga poznatog bosanskog pjevača, Eldina Huseinbegovića. Bili su lijep i sretan par, međutim, Emka se razboljela.

 

Crna hronika

KALESIJA: Pretresi na više lokacija zbog sumnje u autokriminal

Pripadnici Jedinice za specijalne namjene MUP-a TK, u saradnji sa PU Kalesija, na više lokacija u ovom gradu od jutros vrše pretrese iz oblasti autokriminala.

   

BiH

Korajlić: Ako u Evropi neko hoda s puškom, diže se cijeli sigurnosni sistem, u BiH to nije slučaj

Ako u Evropi neko hoda s puškom i maskom na glavi, diže se vojska i cijeli sigurnosni sistem, a u BiH to rješava jedna policijska patrola - kazao je danas u Sarajevu dekan Fakulteta za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne studije Univerziteta u Sarajevu Nedžad Korajlić.

 

BiH

Incko: Građani RS-a imaju pravo na slobodu govora, ali ne i na referendum

Visoki predstavnik Valentin Incko navodi da građani RS-a imaju pravo na slobodu govora, ali ne i na referendum o Sudu BiH, i poručuje da je članstvo u NATO-u javno deklarisani strateški cilj spoljne politike BiH.

 

BiH

Duraković: Imam informaciju da će ostavka biti odbačena

Načelnik Općine Srebrenica Ćamil Duraković, koji je nedavno podnio ostavku na tu funkciju nakon što je lokalna skupština smijenila direktora Doma zdravlja Srebrenica Nenada Miloševića, izjavio je danas Feni da očekuje da Skupština općine njegovu ostavku neće prihvatiti.

   
Baner

Anketa

Uspomene su Vam najdraže kao: