Blicko.ba - Info portal!

 
 • Registracija
  *
  *
  *
  *
  *
  Fields marked with an asterisk (*) are required.

Showbizz

Estrada

Lepa Brena sa Tajlanda poručuje: Nemam osteoporozu!

Pjevačica Lepa Brena je prije dvije nedjelje sa porodicom otputovala na Tajland kako bi se oporavila i odmorila, prenosi Blic.

Ova 2015. godina za nju nije počela sretno. Nakon najluđe noći Brena je polomila lakat, a odmor na egzotičnu destinaciju joj je dobrodošao.

 

Estrada

ŽIVOTNA DRAMA ŠABANA ŠAULIĆA Majstor mu uzeo milione i pobjegao s parama!

Pjevač Šaban Šaulić doživio je neprijatnost jer mu je preduzimač radova uzeo novac i pobjegao, a radnici neće da završe poslove oko njegove kuće na Dedinju.

 

Estrada

Donna Ares: Prva krizna sedmica prolazi, ali ima jedna nova vijest...

Donni Ares je prije nekoliko mjeseci dijagnostikovan rak, a ona se iz dana u dan trudi da bolničke dane učini što lakšim.

Njoj hrabrosti i volje ne manjka, što možemo primijetiti po fotografijama kojim nas redovno obavještava o svom zdravstvenom stanju.

   

Film

Muzički događaj 20. decembra u Domu mladih

Promotivne ulaznice za sarajevski koncert grupe "Konvoj", koji će biti održan 20. decembra u Domu mladih, rasprodate su. Kako su saopćili organizatori, od danas u prodaju kreću ulaznice po redovnoj cijeni od 10 KM za parter i 20 KM za VIP.

 

Estrada

Donna Ares: “Ne pitam koliko ću još živjeti”

Bitka sa rakom počinje onog trenutka kada otjerate strah, rekla je hrabra pjevačica Pjevačica Azra Kolaković, poznatija kao Donna Ares, mjesecima se hrabro bori sa opakom bolešču i sa svojim fanovima na društvenoj mreži svakodnevno dijeli sve informacije kako se bori protiv karcinoma.

 

Estrada

Emir kroz suze pričao o saobraćajnoj nezgodi: O karijeri, nagradama, odnosu sa Kusturicom… (VIDEO)

U ekskluzivnom intervjuu, prvom nakon tragične nesreće, u emisiji INTERVIEW20 u programu BHT1, glumac Emir Hadžihafizbegović je iskreno i otvoreno objasnio šta se dogodilo te kobne noći:

   
Baner

Anketa

Uspomene su Vam najdraže kao: