Blicko.ba - Info portal!

 
 • Registracija
  *
  *
  *
  *
  *
  Fields marked with an asterisk (*) are required.

Vijesti

Svijet

ŽELJEZNIČKA STANICA PONOVO OTVORENA Izbjeglicama omogućili ulaz, ali ne i linije prema zapadu

Ljudi koji ispred željezničke stanice u Budimpešti čekaju od utorka ne bi li vozom krenuli na dalje putovanje prema zapadnim zemljama Evrope su se međusobno naguravali ne bi li bili među prvima koji će se ukraci na voz, piše BBC.

 

BiH

CIJENE U SVIJETU STALNO PADAJU Evo kolika bi ustvari trebala biti cijena litre goriva u BiH

Veliki udio u maloprodajnoj cijeni goriva čine davanja državi. Zbog toga se cijena goriva ne kreće jednako kao i cijena sirove nafte jer onaj dio u cijeni koji pripada državi, ostaje relativno nepromijenjen.

 

Crna hronika

ALKO TEST Vozio sa 2.01 promila alkohola u krvi

Na području Centra javne bezbjednosti Doboj tokom proteklog vikenda lišeno je slobode osam osoba za koje je utvrđeno da su upravljali vozilom pod dejstvom alkohola.

   

BiH

BORBA ZA BOSANSKI JEZIK Šta su roditelji djece iz Konjević polja pisali Izetbegoviću i reisu Kavazoviću

Roditelji djece iz Konjević-Polja, zbog situacije u kojoj su se našla njihova djeca nakon pokušaja nametanja jezika koji bi se zvao "bošnjački jezik" od vlasti RS i izostanka podrške lidera Bošnjaka, uputili su otvoreno pismo članu Predsjedništva BiH Bakiru Izetbegoviću i reisu-l-ulemi Husein ef. Kavazoviću.

 

Crna hronika

TUZLA Povrijeđen biciklista u sudaru sa automobilom

Biciklista inicijala I.B. (48) iz Tuzle povrijeđen je u saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila u tuzlanskom naselju Miladije.

 

Zanimljivosti

Sve što trebaš znati o maskama za lice

Maske za lice nisu obavezni dio beauty rutine, no ako se redovno koriste mogu itekako pridonjeti lijepom i mladolikom izgledu tvoje kože. Maske dolaze u mnogim oblicima te različitim pakiranjima, a želiš li naučiti više o njima, pročitaj naše upute.

   
Baner

Anketa

Uspomene su Vam najdraže kao: