Blicko.ba - Info portal!

 
 • Registracija
  *
  *
  *
  *
  *
  Fields marked with an asterisk (*) are required.

Zanimljivosti

Vijesti - Zanimljivosti

Ovih trinaest stvari radimo svaki dan, a mogu nas ubiti u trenu

Djeluju bezopasno, svaki dan se susrećemo s njima, a među najopasnijim su ubojicama. Možda se plašite pauka, možda visine ili struje, no ovih 10 stari su smrtonosnije

 

Vijesti - Zanimljivosti

OVO SIGURNO NISTE ZNALI Vrh Eiffelovog tornja krije tajnu!

O pariškom Eiffelovom tornju do sada je rečeno mnogo toga. Međutim, jedna od sigurno manje poznatih činjenica je da se na njegovom vrhu, na visini od 301 metra, nalazi tajna odaja koju je graditelj Gustave Eiffel napravio samo za sebe kako bi mogao uživati u predivnom pogledu na ljepote grada.

 

Vijesti - Zanimljivosti

Najveća stranica stripa bit će prikazana i u Sarajevu

Na krovu sarajevske pijace Markale krajem maja bit će postavljen najveći strip na svijetu, platno 30 x 24 metra, na kojem će biti isprintana stranica iz stripa "Potraga za grobom Aleksandra Velikog".

   

Vijesti - Zanimljivosti

SREBRENIK Samouki majstor izrađuje vrhunske sazove

Osim rahmetli dr. Hašima Muharemovića, jednog od najpoznatijih bh. sazlija koji je pjevajući uz ovaj muzički instrument pronio slavu Srebrenika i izvan granica BiH, ovaj grad je sve više poznat i po vrsnim majstorima koji izrađuju sazove.

 

Vijesti - Zanimljivosti

LJUTA BUGOJANKA Izbacila muža iz stana zbog preljube i evo šta je napisala na vratima

Jedna ogorčena supruga jutros je izbacila svog muža iz stana u Bugojnu. Preciznije, na stubište je izbacila njegove stvari iz zajedničkog domaćinstva. Fotografije su osvanule na jednoj Facebook grupi.

 

Vijesti - Zanimljivosti

KAKAV PEH Krenuo da pljačka prodavnicu u kojoj radi njegova bivša punica

Dvadesetčetverogodišnji Kyle Iveson uhapšen je zato što je opljačkao radnju u Lankaširu kada ga je prepoznala žena koja radi za kasom, tačnije majka njegove bivše djevojke.

   
Baner

Anketa

Uspomene su Vam najdraže kao: