Blicko.ba - Info portal!

 
 • Registracija
  *
  *
  *
  *
  *
  Fields marked with an asterisk (*) are required.

Estrada

Showbizz - Estrada

Merlin održao spektakularan koncert u Splitu

Dino Merlin je sinoć održao veliki koncerte u Splitu u najvećoj dvorani u Dalmaciji – Spaladium Areni. Nakon spektakularnih nastupa u najvećim dvoranama regije - Arena Stožice u Ljubljani 14. februara i Boris Trajkovski u Skoplju 28. marta, na red je došao i Split.

 

Showbizz - Estrada

Pjevala sam sevdah i kad je to za neke bila sramota

Hanka Paldum vratila se prije nekoliko dana s uspješno apsolvirane američke turneje. Doduše prehlađena, ali izuzetno zadovoljna urađenim poslom. Dvorane u kojima je nastupala bile su ispunjene do posljednjeg mjesta.

 

Showbizz - Estrada

Dosta muzičara mora raditi druge poslove da bi preživjelo

Zanimljiva i simpatična hrvatska pjevačica Natali Dizdar (30) održat će naredne sedmice dva koncerta u Bosni i Hercegovini. U petak, 27. marta, nastupit će u sarajevskom Bosanskom kulturnom centru, a dan poslije u tuzlanskom Domu mladih.

   

Showbizz - Estrada

U Tuzli veličanstvena noć uz Masima, večeras koncert u Sarajevu

Masimo Savić sinoć je koncertom u Bosanskom kulturnom centru u Tuzli na veličanstven način započeo svoju bosanskohercegovačku turneju pod nazivom „Jedan dan ljubavi“.

 

Showbizz - Estrada

SEVERINA OSTALA BEZ MILIONERA Niti je dobila ponudu, niti je interesuje!

Hrvatska pop zvjezda Severina Vučković nije prihvatila glavnu ulogu u filmu "Milioner u tijelu siromaha", reditelja Envera Puške.

 

Showbizz - Estrada

Senada Nurkić Maca ušla u rijaliti šou "Parovi" i odmah se bacila u akciju!

Sinoć je u Srbiji startovao rijaliti šou "Parovi". Pod budnim okom kamera u luksuznoj vili naći će se 24 učesnika, a njihov život u njoj snimat će se mjesecima punih 24 sata.

   
Baner

Anketa

Uspomene su Vam najdraže kao: