Blicko.ba - Info portal!

 
 • Registracija
  *
  *
  *
  *
  *
  Fields marked with an asterisk (*) are required.

Estrada

Showbizz - Estrada

DANIJELA VRANIĆ IMALA UDES Mislila sam da ćemo svi izginuti!

Danijela Vranić oporavlja se od povreda koje je zadobila u lančanom sudaru, koji se dogodio u četvrtak oko 19 sati na Novom Beogradu.

 

Showbizz - Estrada

Đorđe Balašević 25. aprila pred sarajevskom publikom!

Uvijek rado viđen gost u bh. prijestolnici, Đorđe Balašević nakon tri godine vraća se pred sarajevsku publiku! Iako Đorđe Balašević koncerte održava dosta rijetko i selektivno, Sarajevo je grad koji ovaj vrhunski umjetnik uvijek odabere za domaćina svog nastupa.

 

Showbizz - Estrada

NA SKENERU PLASTIČNOG HIRURGA Severinino lice vještačko, Nikolić podigla jagodice, Bekvalac smanjila nos...

- Kada uporedimo slike sa početka njihovih karijera sa ovima danas, možemo da zaključimo da su gotovo sve pjevačice radile estetske korekcije - kazala je doktorica Kristina Davidović za Blic.rs.

   

Showbizz - Estrada

Senada Nurkić Maca ulazi na "Farmu": Muzla bih ja i krave!

Poznata bh. starleta iz Tuzle, Senada Nurkić Maca tvrdi da bi u narednom ciklusu regionalno popularnog rijaliti šoua “Farma”, koji se emitira na televiziji Pink, mogla biti jedna od učesnica.

 

Showbizz - Estrada

Maca: Proganja me oženjeni trgovac iz Gradačca

Senada Nurkić, djevojka iz Tuzle koja je svojom životnom pričom šokirala bh. javnost, odlučila je da pomalo otkriva detalje iz svog burnog privatnog života!

 

Showbizz - Estrada

Severina u "ulozi" domaćice: "Ko nije tres'o kesu od usisivača, taj ne zna sta je pedeset nijansi sive"

Pored toga što je uspješna žena i majka, Severina je i izvanredna domaćica. Instagram je postao mjesto na kojem Seve sve češće komunicira sa svojim fanovima, a sada im je otkrila da zna kakve muke muće pravu domaćicu.

   
Baner

Anketa

Uspomene su Vam najdraže kao: