Blicko.ba - Info portal!

 
 • Registracija
  *
  *
  *
  *
  *
  Fields marked with an asterisk (*) are required.

Film

Showbizz - Film

Robin Williams patio od halucinacija i nije mogao prepoznati svoje bližnje

Robin Williams je samoubistvo izvršio zbog devastirajućeg oblika demencije koja je uzrokovala abnormalno funkcionisanje mozga, navode mediji.

 

Showbizz - Film

Jennifer Lawrence zablistala na premijeri filma "The Hunger Games: Mockingjay Part 1" u Londonu

Slavna glumica Jennifer Lawrence pojavila se na premijeri filma "The Hunger Games: Mockingjay Part 1" u Londonu u bijeloj Diorovoj haljini te je svojom pojavom otela show.

 

Showbizz - Film

Tužna vijest za sve koji vole "Sulejmana Veličanstvenog"!

Nakon uloge u seriji Sulejman Veličanstveni, koja ga je proslavila na čak tri kontinenta Aziji, Africi i Evorpi, turski glumac Halit Ergenc ima ozbiljnih poslovnih problema.

   

Showbizz - Film

Šokantno izmijenjeno lice oskarovke

Drastično izmijenjeno i neprepoznatljivo lice pokazala je Renee Zellweger, oskarovka koja je prethodno desetljeće umjesto niza uspješnih uloga nanizala pregršt operacija i botox zahvata na svom licu.

 

Showbizz - Film

Stres elemeinišu vodom ili kesama

Stresnim situacijama svakodnevno je izloženo na milione ljudi, a istih nisu pošteđene ni slavne ličnosti, koje priznaju da su upravo zbog posla kojim se bave pod stalnim pritiskom, koji dovodi i do napada panike.

 

Showbizz - Film

Penelope Cruz najseksipilnija žena na svijetu

Španska glumica i model Penelope Cruz proglašena je od strane uglednog američkog magazina Esquirea za najseksipilniju ženu svijeta, a za tu je priliku snimila i seksi editorijal.

   
Baner

Anketa

Uspomene su Vam najdraže kao: