Blicko.ba - Info portal!

 
 • Registracija
  *
  *
  *
  *
  *
  Fields marked with an asterisk (*) are required.

Film

Showbizz - Film

Video: "Američke varalice" statistički najbolji kandidat za Oscara

Statistički podaci o filmovima koji su u proteklih pola stoljeća dobili nagradu Oscar za najbolji film pokazuju da je najizgledniji kandidat za ovogodišnju najvažniju nagradu američke Akademije filmskih umjetnosti i nauka film "Američke varalice" Davida O. Russella, piše britanski BBC.

 

Showbizz - Film

Meryem Uzerli ponovno će glumiti sultaniju Hurem

Meryem Uzerli pomirila se s produkcijskom kućom koja je zaslužna za seriju "Sulejman Veličenstveni" i osim novog angažmana, pristala je ponovno glumiti sultaniju Hurem u popularnoj seriji.

 

Showbizz - Film

Alec Baldwin se oprostio od javnog života i izvrijeđao medije, kuću MSNBC i kolege

Preko podugačkog eseja koji je napisao za Vulture Alec Baldwin oprostio se od javnog života, ali prije nego što ode morao je izvrijeđati medije, kuću MSNBC, njenog šefa Phila Griffina, kolegicu Rachel Maddow i Shiju LaBeoufa.

   

Showbizz - Film

Nekada snimala filmove za 15 miliona, a sada skuplja novac od fanova

Popularna glumica Katherine Heigl koja je nekad zarađivala i do 15 milijuna dolara po filmu našla se u nezavidnoj situaciji pa od fanova na Kickstarteru traži donacije.

 

Showbizz - Film

Nazif Mujić: Danis Tanović me je prevario!

Već dva mjeseca je Nazif Mujić ponovo u Njemačkoj. Živi u jednom izbjegličkom domu na rubu Berlina, grada koji je od njega napravio zvijezdu, koji se prema njemu dobro ponio i gdje je mogao da jede koliko je htio.

 

Showbizz - Film

"Montevideo,vidimo se!" u bh.kinima

Film "Montevideo, vidimo se!" kojeg je u prvoj sedmici prikazivanja u regiji pogledalo preko 100.000 gledatelja od danas se konačno počinje prikazivati i u našim kinima.

   
Baner

Anketa

Uspomene su Vam najdraže kao: