Blicko.ba - Info portal!

 
 • Registracija
  *
  *
  *
  *
  *
  Fields marked with an asterisk (*) are required.

Kultura

Vijesti - Kultura

Stand up spektakl - 1. decembra u Lukavcu

U nedjelju 1. decembra regionalni stand up komičari dolaze u Lukavac i obećavaju preko dva sata dobrog smijeha. Spektakl "Komedija s nogu" održat će se u velikoj sali Doma kulture sa početkom u 18 sati i 30 minuta.

 

Vijesti - Kultura

Foto: Muratovićev "Zapis o zemlji"

Izložba fotografija "Zapis o Zemlji", autora Sulejmana Muratovića, otvorena je sinoć u BKC-u Tuzla. Kroz umjetničko nadahnuće i različitim tehnikama, autor je Bosnu i Hercegovinu predstavio kao nešto posebno i jedinstveno u svijetu.

 

Vijesti - Kultura

Komičari u humanitarnoj misiji

Predstavom "S nogu" Peđa Bajović i Hazim Mujčinović, 2. decembra će se predstaviti publici u Zavidovićima, a kompletan prihod od prodaje ulaznica biće doniran za liječenje Muamera Omeraševića.

   

Vijesti - Kultura

Foto/Video: Mladi pisac Saša Simić treba podršku svojih sugrađana

Tuzlak Saša Simić, alias Pablo Salaso, je za svoj rad, na nedavno održanom Sedmom međunarodnom festivalu poezije i kratke priče "Duško Trifunović" u Novom Sadu, nagrađen prvom nagradom. U pripremi je i njegova prva knjiga.

 

Vijesti - Kultura

4

Započeo tradicionalni Spomen-marš ˝

U okviru obilježavanja 72. godišnjice ustanka naroda Bosne i Hercegovine, protiv fašističkog okupatora 1941. godine, Savez antifašista i boraca NOR-a Tuzlanskog kantona danas

   
Baner

Anketa

Uspomene su Vam najdraže kao: