Blicko.ba - Info portal!

 
 • Registracija
  *
  *
  *
  *
  *
  Fields marked with an asterisk (*) are required.

BiH

Vijesti - BiH

VELIKA HISTORIJSKA ULOGA Danas 12. godišnjica smrti Alije Izetbegovića

Na današnji dan prije 12 godina u 78. godini umro je prvi predsjednik Predsjedništva RBiH Alija Izetbegović. Povodom godišnjice smrti Izetbegovića delegacija SDA danas će položiti cvijeće i proučiti Fatihu na šehidskom mezarju Kovači, dok će večeras u Narodnom pozorištu Sarajevo biti održana prigodna akademija.

 

Vijesti - BiH

Za mjesec dana više od 7.000 ljudi posjetilo Zemaljski muzej

Na današnji dan prije mjesec sa glavnog ulaza u Zemaljski muzej Bosne i Hercegovine skinute su zakovane daske sa napisom “Zatvoreno”. Time je ovaj muzej nakon tri godine ponovo otvoren za javnost.

 

Vijesti - BiH

CIVILNA ZAŠTITA NA OPREZU Poplavljeno nekoliko kuća u RS-u, voda usporavala saobraćaj u Banjoj Luci

10:05 Na području Banje Luke nema opasnosti od izlijevanja rijeka i bujičnih vodotokova i situacija je pod kontrolom, tvrde iz gradskog Odsjeka za poslove civilne zaštite i profesionalne teritorijalne vatrogasne jedinice.

   

Vijesti - BiH

MOSTAR Zbog obilnih padavina poplavljena pojedina naselja

Zbog obilnih padalina protekle noći, pripadnici Profesionalne vatrogasne brigade Mostar imali su više intervencija na ispumpavanju vode, a stanje je još teško u pojedinim mostarskim naseljima.

 

Vijesti - BiH

Federalni hidrometeorološki zavod izdao narandžasto upozorenje na obilne padavine sutra

Federalni hidrometeorološki zavod izdao je za sutra, 15. oktobra, narandžasto upozorenje na obilnije padavine, praćene grmljavinom i pojačanim vjetrom za područije Hercegovine, jugozapadne i zapadne Bosne.

 

Vijesti - BiH

Dogovorena koalicija SDA i SBB-a na svim nivoima vlasti

14:38 Lider SBB-a Fahrudin Radončić obratio se okupljenim novinarima nakon održanog sastanka sa predsjednikom SDA Bakirom Izetbegovićem.

   
Baner

Anketa

Uspomene su Vam najdraže kao: