Blicko.ba - Info portal!

 
 • Registracija
  *
  *
  *
  *
  *
  Fields marked with an asterisk (*) are required.

BiH

Vijesti - BiH

Previše uvozimo i ono što sami bolje prizvodimo

 

Ukupna vrijednost izvoza iz BiH u prvom polugodištu 2015. godine iznosila je 4.494.595.497 KM, što je za 4 posto više nego u prvom polugodištu prošle godine. Vrijednost uvoza iznosila je 7.406.999.463 KM, što je za 0,4 posto manje.

 

Vijesti - BiH

SKANDALOZNO Vlast uvodi porez i na registraciju vozila!

Zbog manjka javnih prihoda koji bi mogli nastati planiranim rasterećenjem privrede, Vlada Federacije BiH uveliko razmišlja o uvođenju novih nameta bh. građanima, a radi realizacije plana iz potpisane Reformske agende.

 

Vijesti - BiH

Gudelj i dalje u teškom stanju: Klinički centar prima mnoštvo poziva radnika, prijatelja, poznanika...

Pero Gudelj, biznismen iz Viteza i vlasnik poslovno-trgovačkog centra FIS, i dalje je u veoma teškom stanju. Da je njegov život i dalje ugrožen, za Klix.ba je potvrdila i Muamera Šehić, glasnogovornica Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu.

   

Vijesti - BiH

Podignuta optužnica protiv dvije osobe zbog paljenja institucija i zgrade Predsjedništva BiH

Tužilac Odsjeka za terorizam u Posebnom odjelu za organizirani kriminal, gospodarski kriminal i korupciju Tužiteljstva BiH, podigao je optužnicu protiv:

 

Vijesti - BiH

U prvih šest mjeseci otkrivene 402 krivotvorene novčanice od 20 KM

U prvih šest mjeseci ove godine u Centralnoj banci Bosne i Hercegovine su registrovana 402 komada krivotvorenih novčanica apoena od 20 KM, , što je za 7,49 posto više u odnosu na drugu polovinu prošle godine.

 

Vijesti - BiH

Zdravstveno stanje Pere Gudelja i dalje teško

Zdravstveno stanje Pere Gudelja, bh. privrednika i vlasnik poslovno-trgovačkog centra FIS, je dalje nepromijenjeno i veoma teško, i pod nadzorom je ljekara. Ovu informaciju potvrdila je za “Avazov” portal Muamera Šehić, portparol Univerzitetsko kliničkog centra Sarajevo.

   
Baner

Anketa

Uspomene su Vam najdraže kao: