Blicko.ba - Info portal!

 
 • Registracija
  *
  *
  *
  *
  *
  Fields marked with an asterisk (*) are required.

BiH

Vijesti - BiH

CIJENE U SVIJETU STALNO PADAJU Evo kolika bi ustvari trebala biti cijena litre goriva u BiH

Veliki udio u maloprodajnoj cijeni goriva čine davanja državi. Zbog toga se cijena goriva ne kreće jednako kao i cijena sirove nafte jer onaj dio u cijeni koji pripada državi, ostaje relativno nepromijenjen.

 

Vijesti - BiH

BORBA ZA BOSANSKI JEZIK Šta su roditelji djece iz Konjević polja pisali Izetbegoviću i reisu Kavazoviću

Roditelji djece iz Konjević-Polja, zbog situacije u kojoj su se našla njihova djeca nakon pokušaja nametanja jezika koji bi se zvao "bošnjački jezik" od vlasti RS i izostanka podrške lidera Bošnjaka, uputili su otvoreno pismo članu Predsjedništva BiH Bakiru Izetbegoviću i reisu-l-ulemi Husein ef. Kavazoviću.

 

Vijesti - BiH

U Posavskom kantonu proglašeno stanje prirodne nesreće - suše

Nakon općine Orašje, općina Domaljevac Šamac, općina Odžak i Posavski kanton proglasili su stanje prirodne nesreće - suše.

   

Vijesti - BiH

Zlatni momci danas u Predsjedništvu BiH

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Dragan Čović, član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović, te izaslanik člana Predsjedništva BiH Mladena Ivanića, danas će upriličiti prijem za čelnike Olimpijskog komiteta BiH, Košarkaškog saveza BiH i Košarkašku kadetsku reprezentaciju BiH.

 

Vijesti - BiH

STANJE SE POBOLJŠAVA Pero Gudelj uskoro napušta Intenzivno odjeljenje

Stanje bh. privrednika Pere Gudelja jutros je dobro, kazala je za "Avazov" portal Muamera Šehić, glasnogovornica Univerzitetsko-kliničkog centra Sarajevo.

 

Vijesti - BiH

Danas u BiH povećanje temperatura, a evo kakva nas sedmica očekuje

Prema podacima Federalnog hidrometeorološkog zavoda, danas se u Bosni i Hercegovini očekuje malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost.

   
Baner

Anketa

Uspomene su Vam najdraže kao: