Blicko.ba - Info portal!

 
 • Registracija
  *
  *
  *
  *
  *
  Fields marked with an asterisk (*) are required.

BiH

Vijesti - BiH

NE ZABORAVITE KIŠOBRANE Evo kakvo nas vrijeme očekuje danas!

U Bosni i Hercegovini jutros je oblačno. U većem dijelu zemlje pada kiša. Bez padavina u zapadnim i sjeverozapadnim područjima.

 

Vijesti - BiH

POLICAJAC KOJI JE 1990. UHAPSIO ARKANA Zvali su me izdajnikom, a ja sam samo radio svoj posao

S obzirom na to da je bio Dan Republike Jugoslavije (29. novembar 1990. godine se još proslavljao), nekako se u zraku osjećala svečarska atmosfera, svi smo slavili, ali su neki od nas morali i raditi.

 

Vijesti - BiH

PRIPREMITE KIŠOBRANE Evo kakvo nas vrijeme očekuje prvog radnog dana u sedmici!

U Bosni i Hercegovini danas se očekuje postepeno smanjenje oblačnosti sa zapada i juga prema centralnim, sjevernim i istočnim područjima zemlje.

   

Vijesti - BiH

Arkanova desna ruka Vojkan Đurković dvije decenije troši opljačkani novac protjeranih Bijeljinaca i Janjaraca

Vreli septembar 1994. godine ostat će upamćen u historiji bijeljinskih i janjarskih Bošnjaka kao posljednji čin monstruoznog plana protjerivanja nesrpskog stanovništva iz semberskih krajeva. Tih dana prema Tuzli su deportirane najveće grupe nevinih civila koji su iza sebe ostavili bogata imanja i vjekovna ognjišta.

 

Vijesti - BiH

Mljekari apeluju na bh. potrošače da kupuju domaće mlijeko, zalihe od 10 miliona litara ih guše

Prerađivači mlijeka i mliječnih proizvoda iz Bosne i Hercegovine upozorili su na sjednici Grupacije koja je održana u utorak u Sarajevu da bh. mljekari u ovom trenutku imaju čak 10 miliona litara mlijeka u zalihama i da ih to u velikoj mjeri opterećava, prenosi bh. novinska agencija Patria.

 

Vijesti - BiH

Bebe su opečene u inkubatoru, ljudi su umirali zbog pokvarenih uređaja!

Rok za verifikaciju medicinskih uređaja u javnim i privatnim zdravstvenim ustanovama u Bosni i Hercegovini je 15. septembar. Nakon toga, nadležnim inspekcijskim organima, ministarstvima zdravstva i javnosti bit će dostupne informacije o ustanovama koje su uradile verifikaciju i zadovoljile potrebne kriterije.

   
Baner

Anketa

Uspomene su Vam najdraže kao: