Blicko.ba - Info portal!

 
 • Registracija
  *
  *
  *
  *
  *
  Fields marked with an asterisk (*) are required.

BiH

Vijesti - BiH

Duraković: Imam informaciju da će ostavka biti odbačena

Načelnik Općine Srebrenica Ćamil Duraković, koji je nedavno podnio ostavku na tu funkciju nakon što je lokalna skupština smijenila direktora Doma zdravlja Srebrenica Nenada Miloševića, izjavio je danas Feni da očekuje da Skupština općine njegovu ostavku neće prihvatiti.

 

Vijesti - BiH

ZVIZDIĆ: Naša zemlja je spremna primiti izbjeglice

Predsjedavajući Vijeća ministara Bosne i Hercegovine Denis Zvizdić sastao se danas u Strasbourgu s predsjednicom Parlamentarne skupštine Vijeća Evrope Anne Brasseur i upisao se u knjigu gostiju.

 

Vijesti - BiH

SUMNJE NA UTAJU POREZA: SIPA opet pretresa sarajevski hotel Holiday

Pripadnici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) jutros su ponovo pretresli prostorije hotela Holiday, potvrđeno je za "Dnevni avaz".

   

Vijesti - BiH

SIPA ponovo u kući Jerka Ivankovića Lijanovića

Pripadnici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) su jutros uz prisustvo djelatnika Policijske stanice Široki Brijeg došli pred porodičnu kuću bivšeg ministra i dopredsjednika NSRZB Jerka Ivankovića Lijanovića.

 

Vijesti - BiH

Građani jedu kancerogeno povrće, zemljište u dijelovima FBiH puno teških metala

MOSTAR - Nakon što je Federalni zavod za agropedologiju tokom ove godine izuzeo 14 uzoraka zemljišta u donjem toku rijeke Spreče te utvrdio alarmantne činjenice o zagađenosti zemljišta teškim metalima i kancerogenim spojevima, Vlada FBiH je naložila da se provedu dodatna istraživanja, što je i učinjeno.

 

Vijesti - BiH

Referendum u RS-u 15. novembra

Referendum koji je raspisala Narodna skupština RS o pravosudnim institucijama i odlukama visokih predstavnika bit će održan 15. novembra, pišu Nezavisne novine.

   
Baner

Anketa

Uspomene su Vam najdraže kao: