Blicko.ba - Info portal!

 
 • Registracija
  *
  *
  *
  *
  *
  Fields marked with an asterisk (*) are required.

Crna hronika

Vijesti - Crna hronika

SARAJEVO U masovnoj tuči ranjen mladić, osam osoba uhapšeno

U ulici Franca Lehara, u sarajevskom naselju Marijin Dvor jutros pola sata nakon ponoći došlo je do tuče i do pucnjave u kojoj je ranjena jedna osoba, potvrđeno je za "Avazov" portal iz MUP-a KS.

 

Vijesti - Crna hronika

Gračanica: Žena polila muža benzinom

Teške povrede zadobio je četrdesetdvogodišnji D.M. iz Donje Orahovice kod Gračanice nakon što ga je supruga, tridesetdevetogodišnja E. M. sinoć u večernjim satima polila benzinom iz za sada nepoznatih razloga.

 

Vijesti - Crna hronika

ŠTAMPAO NOVAC U KUĆI Uhapšen dvadesetogodišnji falsifikator iz Prijedora

Policijski službenici Sektora krim policije CJB Prijedor jučer su u Omarskoj kod Prijedora pretresom kuće i pomoćnih objekata koje koristi mještanin D.T. (20) pronašli i privremeno oduzeli štampač skener i 26 krivotvorenih novčanica u apoenima od po 50 maraka. Riječ je o akciji kodnog naziva "Štampač", a pretres je uslijedio po nalogu Suda BIH.

   

Vijesti - Crna hronika

'Mirjana nije ubila dijete, već je bilo mrtvo. Stavila je slike na Facebook da bi komšijama dokazala da je bila trudna...'

Policija je tijelo novorođenčeta otkopala prije dva dana i odnijela na obdukciju, koja je pokazala da se radi o ubistvu. Zbog toga su u srijedu ujutru došli po Mirjanu i uhapsili je

 

Vijesti - Crna hronika

Optuženi Tahirović tvrdi da nije kriv za ubistvo Mirze Raščića

Izudin Tahirović, optuženi za ubistvo Mirze Raščića, navijača Željezničara , danas se izjasnio pred sudijom za prethodni postupak Kantonalnog suda u Sarajevu da nije kriv za ovo krivično djelo, koje mu se stavlja na teret.

 

Vijesti - Crna hronika

ALKO TEST Vozio sa 2.01 promila alkohola u krvi

Na području Centra javne bezbjednosti Doboj tokom proteklog vikenda lišeno je slobode osam osoba za koje je utvrđeno da su upravljali vozilom pod dejstvom alkohola.

   
Baner

Anketa

Uspomene su Vam najdraže kao: