Blicko.ba - Info portal!

 
 • Registracija
  *
  *
  *
  *
  *
  Fields marked with an asterisk (*) are required.

Crna hronika

Vijesti - Crna hronika

Uhapšen 21-godišnji vozač koji je jučer u Sarajevu usmrtio pješakinju

Uhapšen je vozač koji je jučer u poslijepodnevnim satima u sarajevskom naselju Dolac-Malta usmrtio pješakinju, potvrđeno je za "Avazov" portal u Ministarstvu unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

 

Vijesti - Crna hronika

SARAJEVO Nana ubijenog dječaka tvrdi da Arnautović laže

U Kantonalnom sudu u Sarajevu jučer je nastavljeno iznošenje dokaza odbrane u predmetu koji se vodi protiv Saliha Arnautovića te Ene, Emira i Munire Lipe zbog monstruoznog ubistva četverogodišnjeg Smaje Ćesira

 

Vijesti - Crna hronika

Ko je Nerdin Ibrić? Pripadnici policije RS-a 1992. godine mu strijeljali oca Sejfu

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač potvrdio je da je “teroristički napad” na policijsku stanicu u Zvorniku izvršio 24-godišnji Nerdin Ibrić.

   

Vijesti - Crna hronika

SARAJEVO U naselju Vratnik izbušene gume na autima

U sarajevskom naselju Vratnik, kako su za „Avazov“ portal potvrdili iz Operativnog centra MUP- a Kantona Sarajevo, na četiri automobila su probušene gume.

 

Vijesti - Crna hronika

MOSTAR Skupina mladića nasrnula na izletnike i gađala ih komadima cigli

Na mostarskom trgu Musala jutros je došlo do incidenta, kada je skupina mladića nasrnula na grupu izletnika koja je čekala autobus, kako bi se uputila na planinski izlet.

 

Vijesti - Crna hronika

TUZLA Policajci izvršili pretrese na pet lokacija

Postupajući po naredbi općinskih sudova Tuzla, Lukavac, Kalesija, Živinice i Srebrenik, jučer su policijski službenici Uprave policje MUP-a TK i odjeljenja kriminalisitčke policije policijskih stanica Tuzla, Živinice, Lukavac, Kalesija i Srebrenik izvršili pretrese na pet lokacija.

   
Baner

Anketa

Uspomene su Vam najdraže kao: