Blicko.ba - Info portal!

 
 • Registracija
  *
  *
  *
  *
  *
  Fields marked with an asterisk (*) are required.

BiH

Vijesti - BiH

Istražitelj Tužilaštva BiH optužen jer je od osumnjičenih i optuženih uzeo 10.000 eura

Tužilac Posebnog odjela za organizirani kriminal, gospodarski kriminal i korupciju, podigao je optužnicu protiv Muje Smajlović, rođenog 1968. godine u Busovači, uposlen u Tužilaštvu BiH na poziciji istražitelja, saopćeno je iz Tužilaštva BiH.

 

Vijesti - BiH

PREDSTAVNIČKI DOM PSBIH Špirić bijesan zbog bosanskog jezika

12:05 Zastupnik SNSD-a Nikola Špirić kazao je da mu u aplikaciji koja je pohranjena u novoj elektronskoj opremi za glasanje smeta naziv bosanski jezik

 

Vijesti - BiH

DOBITAK ZBOG KOJEG BALKAN NIJE SPAVAO Mostarac na kladionici sinoć dobio 104 hiljade maraka

Jednom Mostarcu su se sinoć kasno svi snovi ispunili.

Naime, ovaj sretnik, ali i znalac je jučer u kladionici odigrao 19 parova i svih 19 pogodio i sada je bogatiji za 100-njak hiljada maraka, tačnije 104.102,74 KM.

   

Vijesti - BiH

Korajlić: Ako u Evropi neko hoda s puškom, diže se cijeli sigurnosni sistem, u BiH to nije slučaj

Ako u Evropi neko hoda s puškom i maskom na glavi, diže se vojska i cijeli sigurnosni sistem, a u BiH to rješava jedna policijska patrola - kazao je danas u Sarajevu dekan Fakulteta za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne studije Univerziteta u Sarajevu Nedžad Korajlić.

 

Vijesti - BiH

Incko: Građani RS-a imaju pravo na slobodu govora, ali ne i na referendum

Visoki predstavnik Valentin Incko navodi da građani RS-a imaju pravo na slobodu govora, ali ne i na referendum o Sudu BiH, i poručuje da je članstvo u NATO-u javno deklarisani strateški cilj spoljne politike BiH.

 

Vijesti - BiH

Duraković: Imam informaciju da će ostavka biti odbačena

Načelnik Općine Srebrenica Ćamil Duraković, koji je nedavno podnio ostavku na tu funkciju nakon što je lokalna skupština smijenila direktora Doma zdravlja Srebrenica Nenada Miloševića, izjavio je danas Feni da očekuje da Skupština općine njegovu ostavku neće prihvatiti.

   
Baner

Anketa

Uspomene su Vam najdraže kao: