Blicko.ba - Info portal!

 
 • Registracija
  *
  *
  *
  *
  *
  Fields marked with an asterisk (*) are required.

SEVERINA SE TAJNO VJENČALA U ISTRI Cijelu ceremoniju u župnoj crkvi u Balama plakala je od sreće

E-mail Ispis PDF

Nakon mjeseci grozničavih medijskih nagađanja, kraljica estrade Severina Vučković udala se daleko od očiju javnosti danas u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije svetoj Elizabeti u Balama, doznaje Glas Istre .

U društvu Severine i njenog odabranika, 28-godišnjeg Igora Kojića, navodno je bilo malo gostiju i uzvanika, a među njima je bio i Severinin sin Aleksandar, kao i mama Kata.

Daleko od fotoreportera i novinara, par se vjenčao u privatnoj ceremoniji danas u 12,30 pred župnikom iz Bala. Kako doznaje Glas Istre od svojih izvora s lica mjesta, Severina je bila u dugoj i bijeloj vjenčanici, a njen Igor u elegantnom odijelu s leptir-mašnom.

Svečanost je očito bila nabijena emocijama jer je Severina kompletnu ceremoniju proplakala od sreće, kako je posvjedočila jedna gospođa iz Bala za Glas Istre. Već nakon 16 sati crkva u kojoj je odvijao ovaj događaj bila je očišćena i zaključana.

Kako piše Glas Istre , gužva se, uključujući u to parkirane automobile i tjelohranitelje, mogla vidjeti ispred vile "Lav", koja je, također, za sve znatiželjnike ostala zatvorena.

Blicko.ba/jutarnji

 
Baner

Anketa

Uspomene su Vam najdraže kao: