Blicko.ba - Info portal!

 
 • Registracija
  *
  *
  *
  *
  *
  Fields marked with an asterisk (*) are required.

Kim objelodanila na koji način je stekla bogatstvo

E-mail Ispis PDF


U intervjuu za MarketWatch Kim je objasnila kako je izgradila svoje carstvo.

- Znate, mislila sam da ću, što više novca zaradim, više i potrošiti. A zapravo je suprotno. Što više zaradim, više želim štedjeti. Nisam mislila da će biti tako i zapravo sam time iznenadila samu sebe - kazala je, navodeći to kao jedan od glavnih razloga zbog kojih je bogata.

Nakon toga pričala je i o svom odrastanju te je kazala da bi kao klinka uzela pozajmicu od svog oca Roberta, kupila pet pari cipela Manolo Blahnik za 750 dolara i onda ih prodala na eBayu za 2500 dolara svaki par. Upitana ima li kakav savjet za mlade, kazala je: "Imala sam sreće što su me roditelji naučili svašta o kreditima, štednji i takvim stvarima.

To te ne uče u školi, a mislim da to nije dobro. Mislim da bi djeca trebala imati predavanja o kreditima, štednji, pozajmicama, sve je to jednostavno, a ljudi ne znaju ništa o tome".

Kim je trenutno producentica na svom showu, pokrenula je nekoliko spin-offova, ima uspješnu liniju odjeće, kozmetičku liniju, a ove je godine izdala i knjigu. Njezina aplikacija Kim Kardashian: Hollywood toliko je uspješna da je samo u prvih pet dana zaradila 1,6 miliona dolara.

 

Blicko/avaz

 
Baner

Anketa

Uspomene su Vam najdraže kao: