Blicko.ba - Info portal!

 
 • Registracija
  *
  *
  *
  *
  *
  Fields marked with an asterisk (*) are required.

Amel Ćurić pobjedu posvetio djevojci Jeleni

E-mail Ispis PDF

U beogradskoj Kombank Areni sinoć je održana finalna večer muzičkog reality showa ‘X Factor Adria’, a trijumfirao je Amel Ćurić.

Zahvaljujući svojim sjajnim vokalnim izvedbama stekao je brojne poklonike, a i žiri mu je bio sklon od početka. Amel se jednako dobro snalazio u brojnim muzičkim stilovima iako mu je rock najdraži žanr.

Pobjeda u ‘X Factoru’ osigurala mu je 20.000 eura, naslovnicu Rolling Stonea i ugovor s izdavačkom kućom Menart, piše Fokus.

“Iako sam se potajno nadao da ću pobijediti, naposljetku nisam mogao vjerovati. Još u bootcampu imao sam neki osjećaj da ćemo se Bobi i ja naći zagrljeni u finalu, i evo, to se i dogodilo. Pobjedu posvećujem djevojci Jeleni i svojim roditeljima, a osvojen novac uložit ću u karijeru”, rekao je Amel.

Skroman i uvijek nasmijan dečko iz Gračanice, koji je već jednom odnio pobjedu u sličnom showu, ubrzo će nastaviti svoju muzičku karijeru, kao i njegov najveći konkurent Bobi Mojskovski koji je zasluženo odnio drugo mjesto.

“Osjećam se kao da sam pobijedio. Drago mi je što je Amel odnio pobjedu jer je izvrstan vokal”, kazao je Bobi. Momak iz Ohrida jedva čeka zagrliti svoju djevojku Valeriju s kojom je godinu i šest mjeseci u vezi.

“Došao je trenutak kad sam se htio prestati baviti muzikom i jednog jutra tata me probudio i rekao da me prijavio u show”, otkrio je Bobi.

Svaku pjesmu koju je otpjevao posvetio je svojim roditeljima koji su ga bodrili i bili mu podrška tokom proteklih mjeseci.

Blicko/Haber

 
Baner

Anketa

Uspomene su Vam najdraže kao: