Blicko.ba - Info portal!

 
 • Registracija
  *
  *
  *
  *
  *
  Fields marked with an asterisk (*) are required.

Šokantno izmijenjeno lice oskarovke

E-mail Ispis PDF

Drastično izmijenjeno i neprepoznatljivo lice pokazala je Renee Zellweger, oskarovka koja je prethodno desetljeće umjesto niza uspješnih uloga nanizala pregršt operacija i botox zahvata na svom licu.

Prve korake kao glumica Renee Zellweger napravila je u teksaškoj reklami za pivo, a sa zarađenim novcem zaputila se prema Los Angelesu ni ne sanjajući o karijeri uspješne svjetske glumice. Obožavatelje diljem svijeta stekla je uvjerljivom ulogom neudane žene, šašave novinarke Bridget jones za koju se u kratkom periodu udebljala 10 kilograma.

Baš tada krenuli su, rezultirani velikim oscilacijama u kilaži, prvi znakovi promjena na licu poznate glumice. Plastične operacije i botox čarolije tada su joj poslužile da umanji natečenost lica posljedično izazvanog naglim debljanjem i drastičnom mršavošću.

Deset godina nakon što je u ruke primila i svog prvog Oscara za sporednu ulogu u filmu "Studengora", cijenjena glumica više ne nalikuje na tadašnju sebe. Na posljednjem crvenom tepihu Renee je šokirala brojne nevjerojatnom transformacijom u "novo" neprirodno lice posve drugačije od nekadašnjeg ukrašenog baršunastim tenom i naglašenim jagodicama.

Blicko.ba/Haber.ba

 
Baner

Anketa

Uspomene su Vam najdraže kao: