Blicko.ba - Info portal!

 
 • Registracija
  *
  *
  *
  *
  *
  Fields marked with an asterisk (*) are required.

Ovo su najopasnije osobe na internetu

E-mail Ispis PDF

Ukoliko planirate da uneste ime Džimija Kimela ili Šeril Koul u Google, možda biste trebalo da budete na dodatnom oprezu.

Kompanija zadužena za bezbednost kompjutera McAfee izjavila je da su ove dvije osobe najopasnije slavne ličnosti koje bi mogli da potražite na internetu.

Kompanija kaže da ukoliko rješite da guglate Džimija Kimela, postoje šanse od 19 odsto da ćete završiti na sajtu koji je testiran pozitivno na spyware, viruse ili malware, javio je Glas Srpske.

Među ostalim slavnim osobama čija imena bi trebalo da budu na listi za dodatni oprez nalaze se još i Brus Springstin, Čelsi Hendler i Kristina Agvilera. Kompanija je takođe ovo istraživanje sprovela u Velikoj Britaniji, i tamo je Šeril Koul proglašena najopasnijom slavnom osobom.

Sudeći po kompaniji, 15 odsto rezultata pretrage imalo je linkove na sadržaj visokog rizika. Ukoliko proširite pretragu terminima kao što su "video" ili "slika", rizik se dodatno povećava. Odmah iza Šeril nalazi se Danijel Redklif a na trećem mjestu se nalazi Jessi J..

Blicko.ba/NN

 
Baner

Anketa

Uspomene su Vam najdraže kao: